FAQs

Q?

Hvad er leveringstiden?

A.

Vi har intet varelager. Vi laver de fleste af vores produkter på bestilling og der er typisk 4-8 ugers leveringstid. Fork vinholder og plakater kan leveres med kort varsel, typisk 2-4 dage.

Q?

Hvor kan jeg købe jeres produkter?

A.

Hvis du er interesseret i en vare kan du sende os en e-mail med din bestilling. Møbler og vinreoler laves på bestilling og har derfor 4-8 ugers leveringstid. Fork vinholder samt plakater kan leveres fra uge til uge.

Q?

Hvad er jeres bytte- og retur politik?

A.

Alle vores produkter er omfattet af gældende bytte- og returregler i henhold til dansk lovgivning.

Q?

Hvilken garanti har I på jeres produkter?

A.

Alle vores produkter er omfattet af reglerne vedrørende garanti og er i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Q?

Kan jeg betale med Paypal?

A.

Nej. Vi accepterer alle de mest almindelige kreditkort på vores online betalingsmodul og desuden MobilePay og almindelige bankoverførsler.

Q?

Hvilke andre produkter vil I lancere?

A.

I første omgang vil vi tilbyde tre møbler, tre vinholdere og en række plakater. Vi vil løbende introducere flere produkter.

Q?

Kan man købe jeres produkter i butikkerne?

A.

Nej. Alle vores møbler er håndlavede og derfor af bedste kvalitet. Men håndlavede produkter er også dyre at fremstille og hvis vi skulle sælge videre dem til butikkerne ville prisen blive alt for høj. Derfor er 2301kbh.dk det eneste sted du kan købe vores produkter.

Q?

Hvad er leveringstiden?

A.

Vi har ikke noget varelager. Når en ordre tikker ind går vi i gang med at lave møblet og leveringstiden kan variere fra 4-6 uger. Vi kan opleve, at f.eks. egetræ eller jern er i restordre, hvilket kan forsinke færdiggørelsen af møblerne. Vi tilstræber dog altid at have din ordre lavet færdig så hurtigt som overhovedet muligt – og helst inden for 1 uge.