2301 København er et lille enkeltmands designstudio fra Islands Brygge, KBH. Jeg har en baggrund fra reklame- og kommunkationsbranchen som Grafisk Designer og Art Director.

Siden jeg var dreng har jeg været fascineret af former og farver og mine første rigtige erfaringer i skabelsen af min egen stil, kom fra det københavnske graffitimiljø i 1980'er og 90'erne. Over tid udviklede det sig til en interesse og forståelse for grafisk design, kunst og arkitektur.

Jeg er ingen design afficionado og har ikke en særlig favoritdesigner, hvorfra jeg henter min inspiration. Jeg kan blive lige så inspireret af en tur i IKEA som af et besøg på ARKEN eller Louisiana.

I 2006 designede jeg mit første produkt - Fork vinholderen. Den fik flot omtale i både magasiner og på TV. Jeg havde dog en fast stilling, der krævede det meste af min tid og der skulle gå 9 år før jeg igen mærkede skabertrangen presse sig på.

På 6 måneder lavede jeg en opdateret version af Fork, et sofabord, en bænk og et sidebord, og efter en periode med udvikling af prototyper og møder med underleverandører, kunne jeg i maj 2016 slå dørene op for 2301 København.

Jeg håber du synes om mine produkter og tager gerne imod både ris og ros.

- Rasmus Lystrup